Image result for De mest populära julgåvornaJulen börjar att närma sig med stormsteg och det enda du har hunnit fundera på är vad du ska köpa till din partner, förälder eller dina barn. Det är lätt att man fokuserar på de personer som står en närmast i livet, men hur är det med dina anställda? Utan dina anställda kan företaget inte drivas som önskat och detsamma gäller dina kunder – för vad vore dit företag utan en kund?

Inför julen passar det därför utmärkt att dela ut julklappar. Man väljer naturligtvis själv om julklapparna ska gå till de anställda eller om det är kunderna som ska få ta del av dessa. I vissa fall kan båda alternativen vara att rekommendera, men för att det inte ska bli för kostsamt kan man välja ut några riktigt nära kunder eller samarbetspartners.

Den perfekta gåvan är svår att finna och därför har vi satt ihop en lista för att göra jobbet enklare. I listan finner du populära julklappar som passar både män och kvinnor, oavsett ålder. För att få den där personliga touchen på julklappen så glöm inte bort att ta med företagets logga. Loggan bör dock vara diskret, så att kunden eller den anställde även vill använda julklappen i vardagen.

  • Muggar – Alla älskar en kopp varm kaffe eller te i en personlig kopp.
  • Powerbank – Se till att dina anställda/kunder alltid är uppkopplade. En powerbank är en present som alltid uppskattas och som passar alla.
  • Gåvokort – Bjud på en härlig restaurangupplevelse eller spa-behandling.
  • Köksartiklar – Bordsgrill, köttermometer, kaffekvarn, karaff – listan är oändlig.
  • Tygpåsar – Värna om miljön samtidigt som du värnar om dina anställda/kunder. Med en snygg tygpåse kan man komma långt.
  • Termosmugg/termos – Oavsett om mottagaren gillar att promenera ut i skogen, gå på hike, dricka kaffe i tunnelbanan eller bara se till så att drycken håller sig varm längre är en termosmugg ett utmärkt val.